Werkwijze

Webappdesign is het ideale designerbureau voor startende maar ook voor beginnende ondernemers.

Wij brainstormen met de klant om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn om een mooie en effectieve website te ontwikkelen. De communicatie tussen u en ons verloopt heel gemakkelijk via WhatsApp en mail. De keuze in communicatiemogelijkheid is puur afhankelijk van de wensen van de klant zelf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps, websites en het verbeteren van websites.

Wij brengen graag jouw wensen tot vervulling!

Stap 1. Kennismaking

Zodra bekend is wat u wilt, gaan wij aan de slag met het samenvatten van wat uw website of app echt nodig heeft. Wij adviseren u wat mogelijk is bij uw wensen en proberen zo goed mogelijk de vormgeving daarvan te behouden. We garanderen u dat uw website of app zou voorzien van uw opgegeven einddoel.

Stap 2. Strategie

Na het brainstormen vatten wij samen wat de punten zijn waar de website of app aan moet voldoen. Wij houden u keurig op de hoogte van de voorgangspunten van uw einddoel. Deze manier van communicatie gaat zoals u wilt, over de app, telefonisch of mail.

Stap 3. Design

Bij het ontwerpen is het belangrijk dat u aangeeft welke kleurencombinatie u wilt hebben. Welke graphics van belang zijn. Uiteraard verwachten wij uw feedback zodat uw einddoel zich naar wens ontwikkelt.

Stap 4. Online

Zodra het ontwerp af is gaat de website of app met uw toestemming online. Wij staan ervoor open u in te lichten over de werking hiervan, mocht het zo zijn dat u er niet uitkomt. Vanzelfsprekend leveren we de mogelijkheid van een CMS-systeem, zodat u zelf de website kunt aanpassen. Bij de ontwikkelde apps zijn er andere besturingssysteem afspraken die wij achteraf kunnen bespreken.

Wij blijven paraat als u hulp nodig heeft.